Πολιτική

Επικοινωνία Τσίπρα με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Γκουτιέρες για τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση να διαχειριστεί τα ζητήματα που σχετίζονται με τις αυξημένες προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη μέσω της χώρας μας. Μεταξύ τους, συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Gutteres για την προσπάθεια που καταβάλλει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προκειμένου να διεθνοποιηθεί το ζήτημα της αύξησης των προσφυγικών ροών, και να καταστεί περισσότερο αποτελεσματική και άμεση η αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών προβλημάτων τα οποία έχουν δημιουργηθεί.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: «Μπαλώματα αντί για λύσεις, επικοινωνία αντί για πολιτική»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αφήνει τους πολίτες αντιμέτωπους με ακρίβεια, ακριβά ενοίκια και ισχυρά ολιγοπώλια, τονίζοντας πως «υπάρχει άλλος πολιτικός δρόμος»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: «Η ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ ήταν η προσωποποίηση του τακτικισμού»
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιφάσεις στη Συνταγματική Αναθεώρηση, υπαναχώρηση στις Ανεξάρτητες Αρχές και προσπάθεια να κλείσει τη συζήτηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κώστας Τσουκαλάς
Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία προηγούμενη συνεννόηση με το Ισραήλ σχετικά με τον στολίσκο για τη Γάζα
«Η αποβίβαση των επιβαινόντων έγινε με μέσα του Λιμενικού Σώματος. Η Ελλάδα για ανθρωπιστικούς ρόλους προσφέρθηκε να αποβιβαστούν οι 176 πολίτες στο έδαφος της»
Το υπουργείο Εξωτερικών