Ελλάδα

Ομηρία υπαλλήλων σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου!

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι υπάλληλοι αλυσίδας σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου όταν λίγο μετά τις 6 το πρωί ένοπλος μπήκε από την πλαινή πόρτα προκειμένου να ληστέψει την επιχείρηση.

Ο 30χρονος δράστης από την Αλβανία, κρατώντας ψεύτικο όπλο μπήκε απο την πλαϊνή πόρτα μαζί με τρεις υπαλλήλους σε σουπερμάρκετ στην περιοχή Ζωγράφου. Αφού τους ακινητοποίησε βρήκε τον διευθυντή που βρισκόταν στο γραφείο του για να τον οδηγησει στο χρηματοκιβώτιο. Μια απο τους τρεις υπαλλήλους είχε καταφέρει να κρυφτεί και κάλεσε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σουπερ μάρκετ και κατάφεραν να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA π δραστης έβαλε μια υπάλληλο να δέσει τους υπόλοιπους και αμέσως μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έλιωνε από το κλάμα, το άφηναν κάθε βράδυ έξω» λέει γειτόνισσα για το μωρό που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Ένα βράδυ το είδα έξω στο μπαλκόνι σκεπασμένο με μια χοντρή κουβέρτα και αυτοί ήταν μέσα και κοιμόντουσαν στο πάτωμα» τονίζει στο newsit.gr η γυναίκα
Βρέφος
Η Γλυκερία και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ανάμεσα στους Έλληνες καλλιτέχνες που έφυγαν με λεωφορεία από το Ισραήλ για την Αίγυπτο - «Στον δρόμο είδαμε πύραυλο να περνάει από πάνω μας»
Τα λεωφορεία, που αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ και μεταφέρουν Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ για συναυλίες, έχουν προορισμό την Αίγυπτο
Γλυκερία
8