Πολιτική

Δημοψήφισμα: Ψήφισε και έστειλε μήνυμα ο Πάνος Καμμένος – ”Αποφασίζει ο λαός και όχι εκείνοι που θέλουν να τον καθυποτάξουν” (Βίντεο)

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ψήφισε στη Γλυφάδα, στο 1986-ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο του 2-ου Δημοτικού Σχολείου.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν φοβάται. Η δημοκρατία, είπε, δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίσουν εκείνοι και όχι όσοι θέλουν να καθυποτάξουν τους πολίτες και τα κράτη.

”Είδαμε διάφορες δήθεν αναλύσεις απειλώντας τους Έλληνες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ που έκλεισε η αντιπολίτευση και με διάφορα σενάρια τρόμου. Δε φοβάται ο ελληνικός λαός. Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία” τόνισε ο κύριος Καμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2
Δημοσκοπήσεις Prorata και Palmos Analysis: «Πικρή» πρωτιά για τη ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά
Κατώτερα των προσδοκιών της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι τα ευρήματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων, Prorata και Palmos Analysis, μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Κάλπη 5