Ελλάδα

Δημοψήφισμα: Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου

Από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα, ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος, έκανε συνεχείς αναφορές στον Τάσσο Παπαδόπουλο και το δημοψήφισμα στην Κύπρο κατά του σχεδίου Ανάν.

“Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας” έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τη δήλωση για τον Τάσσο Παπαδόπουλο επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δηλώσεις του το Σάββατο. Φαίνεται όμως ότι οι συνεχείς αναφορές του στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κύπρου ενόχλησαν την κόρη του, Αναστασία Παπαδοπούλου.

Χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Αναστασία Παπαδοπούλου ζήτησε να μην εμπλέκει κανείς το όνομα του πατέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Έγραψε: «Εάν πιστεύεις στην απόφασή του δεν χρειάζεται να τη δικαιολογήσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα άλλων που δεν είναι εν ζωή για να αποδεχθούν ή όχι τη σύγκριση. Αντιθέτως αυτό υποδηλώνει αδυναμία στα επιχειρήματά σου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 27
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
6
Εξομολογήθηκε σε ιερέα, μετανόησε και παραδόθηκε στις αρχές για ληστεία που διέπραξε στο Αγρίνιο
Ο 55χρονος φορώντας κράνος και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του εισέβαλε στις 21:00 το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κοντά στο ΔΑΚ και έφυγε με τις εισπράξεις της 25ης Μαρτίου
Αστυνομία