Ελλάδα

Δημοψήφισμα: Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου κατά Καμμένου

Από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα, ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος, έκανε συνεχείς αναφορές στον Τάσσο Παπαδόπουλο και το δημοψήφισμα στην Κύπρο κατά του σχεδίου Ανάν.

“Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940, το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν, το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου στην ταπείνωσή μας” έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τη δήλωση για τον Τάσσο Παπαδόπουλο επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δηλώσεις του το Σάββατο. Φαίνεται όμως ότι οι συνεχείς αναφορές του στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Κύπρου ενόχλησαν την κόρη του, Αναστασία Παπαδοπούλου.

Χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Αναστασία Παπαδοπούλου ζήτησε να μην εμπλέκει κανείς το όνομα του πατέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Έγραψε: «Εάν πιστεύεις στην απόφασή του δεν χρειάζεται να τη δικαιολογήσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα άλλων που δεν είναι εν ζωή για να αποδεχθούν ή όχι τη σύγκριση. Αντιθέτως αυτό υποδηλώνει αδυναμία στα επιχειρήματά σου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Γεωργούση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη δίκη είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
3
Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Κουνούπι στην Αργολίδα - Ήχησε ξανά το 112 «απομακρυνθείτε προς Πόρτο Χέλι»
Στο σημείο έφτασαν και επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 14 οχήματα ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα
Φωτιά στο Κουνούπι Αργολίδας
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
3
«Σφίγγα» ο 50χρονος που έπνιξε την 59χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Το σημείωμα που είχε αφήσει στην πολυκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 59χρονη τους ενώ επαναλάμβανε ότι θα μιλήσει μόνο παρουσία δικηγόρου. Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα
Το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη 5