Ελλάδα

Εκλογές 2015: Καθορίστηκε η εκλογική αποζημίωση των αστυνομικών – Οι δικαιούχοι

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών Αντώνης Μανιτάκης και Γιώργος Χουλιαράκης, καθορίστηκε η ειδική εκλογική αποζημίωση στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Η αποζημίωση ανέρχεται στα 62 ευρώ μικτά, ενώ υπόκειται σε νόμιμες κρατήσεις και σε φορολογία εισοδήματος.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, η αποζημίωση θα δοθεί σε όσους δεν κωλύθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 28-08-2015 έως 20-09-2015, εξαιρουμένων των περιπτώσεων της εκλογικής, αιμοδοτικής και συνδικαλιστικής αδείας.

Η διαδικασία πληρωμής στους δικαιούχους θα προσδιοριστεί με σχετική διαταγή από τις αρμόδιες Οικονομικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε εδώ πώς “παίζουν” οι Έλληνες τις εκλογές – Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία εργαζομένων «Αγίου Σάββα»: 12 υγειονομικοί υπέστησαν εγκαύματα στα χειρουργεία του «Ελπίς» από ακτινοβολία UV
Οι εργαζόμενοι χειρούργησαν επί 11 συνεχόμενες ώρες με τις λάμπες σε λειτουργία, γεγονός που οδήγησε σε εκτεταμένα εγκαύματα στα μάτια και σε ακάλυπτα σημεία του σώματός τους
Νοσοκομείο Άγιος Σάββας 4