Ελλάδα

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους μεταλλωρύχους έξω από την ΕΡΤ πριν το debate (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την ΕΡΤ ανάμεσα στους μεταλλωρύχους και τα ΜΑΤ, περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του debate του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Οι μεταλλωρύχοι των ορυχείων της Χαλκιδικής συγκεντρώθηκαν εξώ από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο ρεύμα ανόδου της Μεσογείων, και φώναζαν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Δυνάμεις των ΜΑΤ ζήτησαν από τους μεταλλωρύχους να αποχωρήσουν από την είσοδο των εγκαταστάσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με τους τελευταίους να αρνούνται και τα αίματα να μην αργούν να… “ανάψουν”.

Παρά το γεγονός πως οι μεταλλωρύχοι ήθελαν να περιμένουν ειρηνικά τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μεϊμαράκη, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν άλλη άποψη. Άρχισαν λοιπόν να τους σπρώχνουν και να τους χτυπούν με τις ασπίδες τους, προκειμένου να τους διώξουν και έτσι να μην τους δοθεί η δυνατότητα να δουν τους δυο πολιτικούς αρχηγούς.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ




Δείτε στο βίντεο του newsit.gr τα συνθήματα των μεταλλωρύχων για την “μάσκα της Αριστεράς”

Περίπου στις 21.30, οι μεταλλωρύχοι αποχώρησαν από το Ραδιομέγαρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9