Υγεία

Οι Ελληνίδες όχι μόνο δεν γεννούν πολλά παιδιά αλλά επιλέγουν και την ατεκνία

Η κρίση που βιώνει η χώρα φαίνεται ότι επιδεινώνει ακόμα περισσότερο το δημογραφικό με τις Ελληνίδες να μην γεννούν κατά μέσο όρο πριν από τα 30 χρόνια και να μην αποκτούν πάνω από 2 παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.