Πολιτική

Ο άγνωστος διάλογος Κουρουμπλή – Κουίκ στην ορκωμοσία

Τον διάλογό του με τον Τέρενς Κουίκ στην τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης Τσίπρα αποκάλυψε ο νέος υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μου λέει ο Τέρενς», είπε ο κ Κουρουμπλής. «Πέντε χρόνια γυρίζω την Ελλάδα και βλέπω τα χάλια των νοσοκομείων και με πιάνει η ψυχή μου. Και του απάντησα: Τόσα χρόνια πάνε ανοιχοτμάτηδες στο υπουργείο. Ας πάει και ένας που δεν βλέπει μήπως αλλάξει κάτι».

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά στην δημόσια ζωή που ένας άνθρωπος με την δική του ιδιαιτερότητα συμμετέχει στο υπουργικό και αυτό είπε είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού του Αλέξη Τσίπρα.

Είπε ότι όντως ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή αυτή που έζησε στην τελετή ορκωμοσίας και το απέδωσε κιόλας στην πολυ καλή σχέση και ανθρώπινη που έχει με τους δημοσιογράφους. «Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι ελπίζουν σε αυτή την παρουσία στο υπουργείο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκαν στο περιθώριο της...
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Οι δύο κυβερνήσεις είναι απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου 1
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις