Πολιτική

Το σχέδιο πόρτα – πόρτα της ΝΔ

Το σχέδιο πόρτα - πόρτα έχει βάλει σε εφαρμογή η Συγγρου προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον απλό πολίτη και να εξηγήσει πτυχές του προγράμματος της και απο την άλλη να ακούσει και τα προβλήματα.

Για το λίγο αυτό κλιμάκιο στελεχών του κόμματος σε όλη την επικράτεια μοιράζουν – γειτονιά το προεκλογικό φυλλάδιο της ΝΔ, όπου περιλαμβάνονται οι συγκεκριμένες προτάσεις του κόμματος για φορολογικές ελαφρύνσεις και αναπτυξιακά έργα το επόμενο διάστημα.

Η προσπάθεια αυτή έχει στόχο την επαφή του κόμματος με την κοινωνία προκειμένου να φτάσουν σε όλους του Έλληνες οι προτάσεις που εξαγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντωνης σαμαράς στις προεκογικες του ομιλίες.

Στην πρώτη γραμμή είναι ο Γραμματεας του κόμματος Ανδρεας Παπαμιμικος ο οποίος μαζί με κλιμάκια στελεχών οργώνει τις γειτονιές της Ατιικης ώστε να ενημερωθούν οι απλοί πολίτες για το σχέδιο του Πρωθυπουργού γιατην τηντην επόμενη ημέρα της χώρας.

Όπως ανέφεραν πηγές της Συγγρου στο newsit, ” τα στελέχη μας ..,οργώνουν την Ελλαδα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να είμαστε εμείς οι νικητές των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη για τετελεσμένο εκβιασμό σε βάρος της Ζέττας Μακρή
Από την πλευρά της η Ζέττα Μακρή στην κατάθεσή της επέμεινε ότι ο κατηγορούμενος την πίεζε ασφυκτικά να του δώσει χρήματα και ότι μέσω δημοσιευμάτων έπληξε την πολιτική της υπόσταση
Ζέττα Μακρή
Πρώτο κοινό βήμα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς: Κατέθεσαν κοινό αίτημα με 37 υπογραφές για προανακριτική για Βορίδη και Αυγενάκη
Δείτε όλο το κείμενο της πρότασης της προανακριτικής που κατατέθηκε σήμερα και έχει τις υπογραφές και των 37 βουλευτών των δύο κομμάτων
Φάμελλος και Χαρίτσης
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
22