Κόσμος

Τον έπιασαν να κάνει σεξ με κατσίκα

Χειροπέδες στον Malam Kamisu που πιάστηκε να ασελγεί σε κατσίκα, σημειώνοντας ότι προτιμά την ερωτική συνεύρεση με ζώα παρά με γυναίκες.

Ο Malam Kamisu, που συνελήφθη στην περιοχή Dutse της Νιγηρίας, ομολόγησε πως έχει πάει με ζώα τουλάχιστον άλλες 10 φορές.

Μετά τη σύλληψή του έδειξε σημάδια μεταμέλειας, τονίζοντας πως είναι ενάντια στο Ισλάμ να κάνει σεξ με ζώο και αδίκημα για την κοινωνία.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών 3