Ελλάδα

1 δις μίζες για εξοπλισμούς σε 15 χρόνια – 153 εκατομμύρια μοίρασε ο Ευσταθίου

Στοιχεία σοκ για τις μίζες στους εξοπλισμούς. Από το απολογητικό υπόμνημα του Ευσταθίου προκύπτει ότι μοίρασε 153 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε 14 άτομα ως παραλήπτες στην λίστα της μίζας.

Δημοσίευμα του Βήματος κάνει λόγο για 1 δις ευρώ μίζες σε εξοπλισμούς τα τελευταία 15 χρόνια.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα