Ελλάδα

Μώραλης: “Μας σοκάρουν τέτοια γεγονότα”, λέει για τους πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την επίθεση στο Μικρολίμανο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 ατόμων, επικοινώνησε με τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός» και ενημερώθηκε για την πορεία της κατάστασης των τραυματιών.

Εν συνεχεία, ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και γιατρός Χρήστος Αγραπίδης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου συνομίλησε με τους τραυματίες και τις οικογένειές τους, ενώ ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας τους.

Ο δήμαρχος Πειραιά βρίσκεται επίσης σε επικοινωνία με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη, έτσι ώστε να έχει άμεση ενημέρωση για τις έρευνες που διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

«Τέτοιου είδους γεγονότα μας θλίβουν και μας σοκάρουν ταυτόχρονα. Επικοινώνησα με τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Κοντοζαμάνη και με τον Ταξίαρχο κ. Τσαρδινάκη, έτσι ώστε να έχω πλήρη εικόνα για το περιστατικό. Εύχομαι στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν ταχεία ανάρρωση και ευελπιστώ η Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει το ταχύτερο δυνατόν το δράστη για να αποδοθεί δικαιοσύνη» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα