Πολιτική

Μπουτάρης και Ορφανός φεύγουν για τα… ξένα!

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πρόκειται να επισκεφθούν την Αυστραλία για να παραστούν στις εκδηλώσεις της Ένωσης Θεσσαλονικέων "Ο Λευκός Πύργος" με αφορμή την 30η επέτειο αδελφοποίησης της πόλης με τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανός αναμένεται να φτάσει στη Μελβούρνη στις 19 Νοεμβρίου, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών, ενώ ο κ. Μπουτάρης με αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης δύο ημέρες αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στην αντιπροσωπεία, η οποία θα επισκεφθεί εκτός της Μελβούρνης και το Σίδνεϊ, θα συμμετάσχουν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Πέγκας, Ευστάθιος Παντελίδης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη, ο κ. Μπουτάρης πρόκειται να έχει επαφές για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, ενώ θα επισκεφτεί το Εβραϊκό Μουσείο Ολοκαυτώματος όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο της μη διαγραφής του Αντώνη Σαουλίδη από το ΠΑΣΟΚ - Ποιος είναι ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης
Η πορεία του Αντώνη Σαουλίδη στο ΠΑΣΟΚ, η προσκόλληση στον Χάρη Δούκα και η απόφαση Ανδρουλάκη να μην τον συμπεριλάβει σε καμία από τις πολυπληθείς Γραμματείες της ΚΟΕΣ του κόμματος
Ο Αντώνης Σαουλίδης (αριστερά) σε συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
Το στοίχημα της συνάντησης Μητσοτάκη με τους «σκληρούς» των μπλόκων: Το παρασκήνιο, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και οι όροι
Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με του αγρότες αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς να αποκλείεται όμως και η Δευτέρα
Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών 11