Ελλάδα

Καμμένος: Ζητά να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών

Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των βουλευτών, ζήτησε, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο κ. Καμμένος είπε, επίσης, ότι προσκόμισε και κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες, όπως ανέφερε, ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι, στη συνέχεια, ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες: Πεδίο δόξης λαμπρό να “ανοίξουν” οι συγκεκριμένες υποθέσεις».

Δήλωσε, επίσης, ότι αναφέρθηκε, στην κατάθεση του, σε «συγκεκριμένες πιέσεις από τον κρατικό μηχανισμό και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ» επισημαίνοντας ότι δυο εξ αυτών παρέμειναν στο κόμμα, ενώ άλλοι δύο έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία, αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.

«Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. «για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο πατέρας είχε καταθέσει για να μπει φυλακή ο 45χρονος γιος του μήπως και απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά»
Ο 45χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά από νεαρή ηλικία όμως ο πατέρας του ήταν πάντα δίπλα του σύμφωνα με φίλους και συγγενείς της οικογένειας
Στη γειτονιά όπου έγινε το φονικό στη Νέα Σμύρνη 3