Ελλάδα

“Γιάφκα” στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Τι ετοιμάζουν;

Οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται για μεγάλη νομική “αντεπίθεση” . Η κατάθεση μαζικών αγωγών κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών προετοιμάζεται μεθοδικά.

Οι αιτήσεις στρατιωτικών οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν μεγαλώνει μέρα με την μέρα και η “επιχείρηση” χρειάζεται μεθοδικότητα και οργάνωση.

Σε γραφεία σωματείου απόστρατων στο κέντρο της Αθήνας έχει στηθεί το “στρατηγείο” των στρατιωτικών οι οποίοι και προετοιμάζουν τις αγωγές που θα κατατεθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έδρασαν ύπουλα, πρέπει να ντρέπονται» λένε οι δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας για τα βανδαλισμένα τρακτέρ τους
Η ζημιά είναι μεγάλη αναφέρουν οι αγρότες τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά και παράλληλα ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για να αποκαλυφθούν οι δράστες του βανδαλισμού
Σκασμένα λάστιχα τρακτέρ
9