Ελλάδα

Ένταση έξω από την Πρυτανεία με φοιτητές και ΜΑΤ

Ένταση, με χρήση χημικών, επικράτησε νωρίτερα σήμερα έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν φοιτητές.

Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 70 νέοι, κυρίως φοιτητές των ΕΑΚ, αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την απόφαση του νεου πρύτανη κ. Φορτσάκη να υπάρχουν σεκιουριτι στον χώρο του Πανεπιστημίου, αλλά και για τη συνεχή σχεδόν παρουσία των ΜΑΤ στο σημείο.

Όταν έξω από την Πρυτανεία έφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ, επικράτησε ένταση με φραστικές αντεγκλήσεις με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Τότε οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα