Πολιτική

Βούλτεψη: Πανικόβλητος ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο μπερδεμένος και πιο αντιφατικός από ποτέ» εκτίμησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομίλια του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο «ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις».

«Ο κ. Τσίπρας έκρυψε τις εσωκομματικές του αντιφάσεις σχετικά με το αν προτίθενται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος. Μπέρδεψε τη βιωσιμότητα του χρέους με τις μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλει και δυναμιτίζουν την οικονομία της Ελλάδας και τη θέση της στην Ευρώπη.
Υποδύθηκε τον… θηριοδαμαστή των αγορών, που στελέχη του αποκαλούν «μαντρόσκυλο του συστήματος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη.

Παράλληλα, όπως σημειώνει «έστειλε πάλι μήνυμα εκλογών και κατάργησης των εφαρμοστικών νόμων. Μίλησε για την αγωνία του για την πόλη Κομπάνι, ξεχνώντας ότι οι υπερασπιστές του Κομπάνι βοηθούνται από δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, του οποίου εύχεται τη διάλυση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή 3