Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρένα Δούρου: Ο άγνωστος σύντροφός της κι αγάπη της για τον Ολυμπιακό

Ρένα Δούρου: Ο άγνωστος σύντροφός της κι αγάπη της για τον Ολυμπιακό

Ξέρουμε πολλά για την περιφερειάρχη Αττικής, για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, για την πολιτικό Ρένα Δούρου. Αλλά για τη γυναίκα Ρένα Δούρου, τις συνήθειές της, τον αγαπημένο της, δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα. Και ήρθε η ώρα να μάθουμε…

Της αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο και είναι παθιασμένη με τον Ολυμπιακό. Καπνίζει άσο σκέτο και λατρεύει το άρωμα του καπνού, αγαπάει την Κωνσταντινούπολη και μιλάει τούρκικα σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
Προτιμά τα απομονωμένα εστιατόρια και τα ήσυχα ταβερνάκια και οι φίλοι της την αποκαλούν… «γερό ποτήρι». Της αρέσει να πίνει σκέτη τη ρακή και τη βότκα.

Το αγαπημένο της φαγητό, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη στη Real, είναι χόρτα τσιγαριστά με αρνάκι που όπως λέει «το φτιάχνει υπέροχα η μαμά μου». Πίνει τον καφέ της σκέτο, ακούει Rolling Stones και προτιμά τις γάτες από τους σκύλους.

«Αλλά ο σύντροφός μου αγαπάει πολύ τα σκυλιά κι έχω υποχωρήσει. Έχουμε πάρει σκυλί», λέει.

Γιάννης Μπενίσης: ο άγνωστος σύντροφος και φύλακας άγγελος της Ρένας Δούρου

Ο Γιάννης Μπενίσης βρίσκεται στο πλευρό της Ρένας Δούρου εδώ και πολλά χρόνια αλλά πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και μένει σε ένα σπίτι στο Αιγάλεω, όπου μεγάλωσε η νέα περιφερειάρχης Αττικής.

Η Ρένα Δούρου και ο 63χρονος Γιάννης Μπενίσης, ένας άνθρωπος που έζησε από μέσα την εξέγερση του Πολυτεχνείου και φυλακίστηκε για την αντιδικτατορική του δράση, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν από 3,5 χρόνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Γιάννης Μπενίσης, γράφει η Real News, είναι γνωστός στον πολιτικό στίβο αφού στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα ως σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Πεντέλης.

Εκεί ζουν οι γιοί του Μανώλης και Τάσος, παιδιά που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο.

Ο Γιάννης Μπενίσης είναι γνωστός στον αριστερό χώρο από την δράση του στην ΚΝΕ και συμμετείχε στην ίδρυση του Ενιαίου Συνασπισμού αλλά ποτέ δεν θέλησε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Έχει σπουδάσει μαθηματικός και μέχρι πριν από τρία χρόνια είχε καφετέρια σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Είναι από τους πρώτους Έλληνες που ασχολήθηκε με τα φωτοβολταϊκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρένα Δούρου: Ήμουν και στη μάχη της Σαλαμίνας (ΦΩΤΟ)

Η Ρένα Δούρου… θέλει τα γυρίσματα του Games of Thrones στην Αθήνα

Ρένα Δούρου: «Μια μάχη τελείωσε, ο πόλεμος ξεκινά»!

Το πάρτι και ο χορός της Ρένας Δούρου (VIDEO)

Τσίπρας για Δούρου: Το Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε την ιστορική νίκη

Δούρου: Στην Περιφέρεια Αττικής δεν θα υπάρχουν πολίτες β’ κατηγορίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε