Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσίπρας για Δούρου: Το Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε την ιστορική νίκη

Τσίπρας για Δούρου: Το Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε την ιστορική νίκη

Στο πλευρό της Ρένας Δούρου, στα Προπύλαια, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σχολίασε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, χαρακτηρίζοντάς την “ιστορική”.

“Να ευχαριστήσω όλους και όλες που δώσατε αγώνα. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Ρένα Δούρου που κατέγραψε ιστορική νίκη για την περιφέρεια Αττικής, τη μεγαλύτερη της χώρας”, είπε αρχικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε: “Για πρώτη φορά με την ψήφο του λαού η Αριστερά κερδίζει εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο. Ο λαός στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Το μήνυμα είναι ότι αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, με λιγότερη αξιοπρέπεια, παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, προκοπή. Έχουμε ιστορική ευθύνη να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας”.

Αμέσως μετά αφησε αιχμές για την κυβέρνηση: “Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε την ιστορική νίκη. Εμείς όμως θα επιμείνουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουν από μόνοι τους”.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γιώργο Καμίνη στον δήμο Αθηναίων: “Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τους συνεργάτες του στην Ανοιχτή πόλη που έδωσαν σπουδαίο αγώνα, διεκδίκησαν μια νίκη σε έναν συντηρητικό δήμο. Για εμάς είναι σαν να κέρδισε…”.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δούρου: Στην Περιφέρεια Αττικής δεν θα υπάρχουν πολίτες β’ κατηγορίας

Ρένα Δούρου: Η δυναμική κυρία της αριστεράς είναι κόρη αστυνομικού και μεγάλωσε στο Αιγάλεω

Πρόωρες εκλογές ζήτησε ο Α. Τσίπρας! “Εάν είχαμε εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 130 έδρες

Αποτελέσματα εκλογών – Σακελλαρίδης: Ευχαριστώ όσους έκαναν την υπέρβαση στον β’ γύρο

Αποτελέσματα εκλογών Αττικής: Νίκη της Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής

Περιφερειακές εκλογές: Χαμηλοί τόνοι στο εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου

Τα αποτελέσματα των εκλογών! Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστά εξελίξεων στα μικρά κόμματα – Ποιος κερδίζει τις περιφέρειες και τους δήμους

Εκλογές 2014: “Καχεκτική” η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο Τατσόπουλος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε