Ελλάδα

Πλιάτσικο κι ένταση στην Κεφαλονιά! ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην Κεφαλονιά όταν διαπιστώθηκε πως κάποιοι πολίτες φόρτωναν ανεξέλεγτα στα αυτοκίνητά τους προμήθειες που προορίζονται για τους σεισμόπληκτους. Μάλιστα επιτέθηκαν και στους δημοσιογράφους που κάλυπταν το περιστατικό.

Πιο αναλυτικά, μετά την αποχώρηση εθελοντών από το σημείο διανομής προμηθειών για τους σεισμόπληκτους, κάποιοι ιδιώτες άρχισαν να φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους με νερά… Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν σχετικά από τους δημοσιογράφους, δε δίστασαν να τους επιτεθούν.

Όπως μετέδωσε το Mega, δημοτική υπάλληλος είπε στους εθελοντές να αποχωρήσουν από το σημείο διανομής ισχυριζόμενη ότι υπήρχαν καταγγελίες εναντίον τους για πλιάτσικο και γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να αναλάβουν οργανωμένες ομάδες.

Οι εθελοντές αποχώρησαν κι έτσι οι προμήθειες έμειναν χωρίς επιτήρηση… Τότε κάποιοι επιτήδειοι άρχισαν να φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους με 6άδες εμφιαλωμένου νερού!

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία κατέγραψαν το περιστατικό και τότε δέχτηκαν επίθεση.

Δείτε το βίντεο

Γιορτάζει αύριο ο πολιούχος Άγιος του “πληγωμένου” Ληξουρίου

Σε κλίμα συγκίνησης, οι σεισμόπληκτοι στο Ληξούρι, ετοιμάζονται να γιορτάσουν αύριο τον Πολιούχο τους, ‘Αγιο Χαράλαμπο.

Ο εορτασμός, θα γίνει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Παντοκράτορα, καθώς ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς.

Το μεσημέρι, ιερείς μετέφεραν την εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους στον Παντοκράτορα, όπου αύριο, θα τελεστεί θεία λειτουργία ενώ μετά θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας του Αγίου.

Έξω από το λιμάνι του Ληξουρίου, αγκυροβόλησε το μεσημέρι κρουαζιερόπλοιο, όπου από αύριο το πρωί, θα φιλοξενηθούν σεισμόπληκτοι οι όποιοι έως τώρα έχουν βρει καταφύγιο στο κλειστό Γυμναστήριο η στα αυτοκίνητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμολόγοι: Αυτές είναι οι περιοχές που μπορεί να “δώσουν” μεγάλο σεισμό

“Να μην πληρώνουν ρεύμα για 3 μήνες οι Κεφαλονίτες”

Κεφαλονιά: Οι συνεχείς μετασεισμοί εμπόδιο στην αποκατάσταση των ζημιών

Συνήθισαν πια! Νέος σεισμός στην Κεφαλονιά

Νέος σεισμός στην Κεφαλονιά

Κεφαλονιά: Μη κατοικήσιμα σχεδόν τα μισά σπίτια που έχουν ελεγχθεί

Κι άλλο πλοίο για τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά – “Δεν υπάρχουν ακυρώσεις για την τουριστική περίοδο”

Ο γολγοθάς των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς – Ο φόβος, η αλληλεγγύη και οι μνήμες του 1953

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με διπλή επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης στην Καλλιθέα - Την έριξε κάτω και της άρπαξε την αλυσίδα
Ο άνδρας πρώτα λήστεψε και έριξε κάτω τη γυναίκα, και μέσα σε ένα λεπτό επέστρεψε στο σημείο, όσο εκείνη βρισκόταν ακόμη κάτω, και της πήρε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό
Καλλιθέα
22χρονος έπαθε μόλυνση μετά από κατανάλωση σούσι στην Θεσσαλονίκη - Πρόκειται για την πρώτη που σημειώνεται στην Ελλάδα
Οι ιστολογικές εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν την παρουσία παρασίτου του γένους Anisakis, γνωστού για τις δηλητηριάσεις που προκαλεί μετά από κατανάλωση ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου ψαριού
Σούσι
Πλημμύρισαν τα βόρεια και κεντρικά Τζουμέρκα λόγω της κακοκαιρίας - Το φαινόμενο «orographic lifting» που «έπνιξε» την βορειοδυτική Ελλάδα
Υπερχείλισε και ο ποταμός Άραχθος, δημιουργώντας «ποτάμια» και «καταρράκτες» στα ορεινά χωριά, καθιστώντας τις μετακινήσεις των πολιτών δύσκολες έως ανέφικτες
Τζουμέρκα