Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πότε ξεκινά ο Φερεντίνος και τι λέει για το τηλεπαιχνίδι

Πότε ξεκινά ο Φερεντίνος και τι λέει για το τηλεπαιχνίδι

Έτοιμος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Μετά από… περικοπές, τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα στη χώρα μας ενός πολύ γνωστού τηλεπαιχνιδιού, του Αμερικάνικου «Family Feud» που ξεκίνησε το 1976, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια ανά τον κόσμο το αγοράζουν για το πρόγραμμά τους.

Έτσι το κανάλι της Κάντζας μπορεί αρχικά να είχε βάλει άλλο τηλεπαιχνίδι στο μάτι, αλλά αποφάσισε να πάει σε πιο οικονομική, αλλά και σίγουρη λύση, αφού το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είχε προβληθεί με επιτυχία παλαιότερα στη χώρα μας, ως «Κόντρα πλακέ» στο MEGA, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τώρα όμως, θα κάνει… παιχνίδι ο Χρήστος Φερεντίνος που με τον τίτλο «Άκου τι είπαν» θα βγαίνει κάθε απόγευμα στις 17:45 στον αέρα. Πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Θέτοντας τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…» θα δίνει το σύνθημα για απαντήσεις που αρκετές φορές θα κάνουν τους τηλεθεατές να λένε «Άκου τι είπαν»! Κάθε μέρα, η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000€ αλλά και την ευκαιρία να φθάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000€!

Ενόψει του καινούργιου αυτού τηλεπαιχνιδιού, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε ότι «Οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι είναι χιούμορ, γνώσεις, αυτοσαρκασμός, ομαδικότητα, ταχύτητα, αφασία, γέλιο, αγωνία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι βασίζεται στην παρέα. Παίζουν παρέες και κάνουν τον τηλεθεατή, ακόμη και αν είναι μόνος του, παρέα τους».

Τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι προγραμματισμένο το «Άκου τι είπαν» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου και ο Χρήστος Φερεντίνος να προσπαθήσει να βάλει στη συχνότητα του ALPHA τους τηλεθεατές για να περάσουν αυτοί καλά ενώ οι παίκτες θα προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει με δημοφιλές τηλεπαιχνίδι από τα παλιά!

Ο Φερεντίνος μίλησε για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στον ALPHA

Ο Alpha βγάζει τον Χρ. Φερεντίνο από την βραδινή του ζώνη. Τι θα κάνει τελικά ο παρουσιαστής στην Κάντζα;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Χρήστος Φερεντίνος… αλά γαλλικά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε