Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θα συντριβεί ο Σαμαράς στις ευρωεκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα καταφέρει να αποφύγει την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές και επίσης, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός επιφυλάσσει «χειροβομβίδες» για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους βουλευτές του να πάρουν τα «όπλα», είναι παραδομένος απέναντι στους δανειστές».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά, υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Κατηγορεί ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «μπορεί μέσα στο πανικό του να συκοφαντεί, να μην διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς, αλλά την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα καταφέρει να την αποφύγει».

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21