Κόσμος

Ο άνδρας – μυστήριο που αναζητείται για την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την απαγωγή της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν από το ξενοδοχείο της Πορτογαλίας όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου.

Πρόκειται για έναν λευκό άνδρα, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, με καστανά κοντά μαλλιά και μετρίου ύψους. Η αστυνομία τον αναζητά για να τον ανακρίνει, αφού θεωρείται πρόσωπο κλειδί για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, το 2007, από το θέρετρο Πράγια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Τότε, η Μαντλίν ήταν τριών ετών.

Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες του άνδρα που θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην απαγωγή της μικρής Μαντλίν.

Οι φωτογραφίες φτιάχτηκαν βάσει των καταθέσεων δυο μαρτύρων που θεωρούνται πρόσωπα «κλειδιά» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο ύποπτος εθεάθη κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν το βράδυ που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Όλα αυτά ενώ η εκπομπή Crimewatch του BBC, που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρα, επιχείρησε να ρίξει φως στην υπόθεση, επιχειρώντας αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. Δείχνει τους γονείς της Μαντλίν να φεύγουν από το δωμάτιο για το κοντινό εστιατόριο και κάποιον να παίρνει τη Μαντλίν από το κρεββάτι της.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες φωτογραφίες ατόμων που μπορεί να θεωρηθούν ύποπτοι, ενώ η Σκότλαντ Γιαρντ ψάχνει τουλάχιστον δυο άνδρες που μιλούν γερμανικά και εκείνη την ημέρα τους είχαν δει στο ξενοδοχείο, γράφει η Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν – 41 οι ύποπτοι

«Ξήλωσαν» όλους τους ντετέκτιβ που έψαχναν τη μικρή Μαντλίν – Αρχίζει νέα έρευνα – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Έτσι είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν; – ΦΩΤΟ

Καταθέσεις από 38 άτομα για τη μικρή Μάντλιν

Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν το συνεργείο καθαρισμού με το λευκό βαν

Ήταν τελικά η μικρή Μαντλίν το κοριτσάκι που ζούσε στην Κύπρο;

Πού “βρέθηκε” η Μαντλίν; – Η ιστορία της ζωής της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μερτς: «Κάναμε όλοι λάθος με τον Πούτιν – Έπρεπε να αντιληφθούμε την απειλή από την επίθεση στην Γεωργία το 2008»
«Είμαστε αντιμέτωποι με το καθεστώς Πούτιν, ενός κλεπτοκρατικού συστήματος που πλησίασε την απολυταρχία με την πάροδο των ετών» είπε ο Γερμανός καγκελάριος
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1
Αντίο Τζόρτζιο Αρμάνι: Ο βασιλιάς της ιταλικής κομψότητας που άλλαξε για πάντα τη μόδα
Ο εμβληματικός ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι που έντυσε γενιές με διαχρονική κομψότητα πέθανε 91 ετών, αφήνει πίσω του μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων και μια κληρονομιά που δεν θα σβήσει ποτέ
Τζόρτζιο Αρμάνι