Ελλάδα

Την παραίτηση της ηγεσίας του ΟΑΣΑ ζητά ο Χρυσοχοΐδης

Την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Α. Δελούκα, καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση λήφθηκε μετά την διαπίστωση αδυναμιών και καθυστερήσεων στην αντιμετώπιση προβλημάτων και εκκρεμοτήτων του Οργανισμού, που δυσχεραίνουν σημαντικά την αποτελεσματική του λειτουργία.

Σημειώνεται, πως ο κ. Δελούκας τοποθετήθηκε στον ΟΑΣΑ, ύστερα από πρόταση της ΔΗΜΑΡ, όταν μετείχε στην κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξάνονται τα εισιτήρια στις συγκοινωνίες

Στις τελευταίες θέσεις του ΟΑΣΑ η Τουρκία

Εισιτήρια 3 και 7 ημερών από τον ΟΑΣΑ – Και στα 10 το ένα δώρο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2