Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε καταφέρει να κερδίσει στα σημεία. Τώρα, κέρδισε και στο μέσο όρο τηλεθέασης, την… “απέναντι” εκπομπή. Το “Μες στην καλή χαρά” δηλαδή.
Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθεατών, η εκπομπή “Σαββατοκύριακο με δράση” είχε το Σάββατο μέσο όρο τηλεθέασης 21,7% ενώ η εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, έκανε μέσο όρο 21,5%
Κι επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι η μεν εκπομπή του Σπύρου Μάλλη τελειώνει στις 12:00 το μεσημέρι ενώ η “Χαρά” συνεχίζει μέχρι τις 14:00 στον Alpha…. Ας κάνουμε λοιπόν τις συγκρίσεις, των δύο εκπομπών, για το διάστημα 10:00 με 12:00 που είναι ταυτόχρονα και οι δύο σε εξέλιξη.
Έχουμε και λέμε. Για το γενικό σύνολο τηλεθεατών, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00, η εκπομπή “Σαββατοκύριακο με δράση” είχε μέσο όρο τηλεθέασης… (διαβάστε περισσότερα)