Έτσι, όπως σας έχω πει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit τα στελέχη του καναλιού θα κάνουν δοκιμαστικό για να δουν ποια «δένει» με τον Κωστόπουλο για να είναι δίπλα του την καινούργια σεζόν. Στο δοκιμαστικό λοιπόν που έχει προγραμματιστεί για σήμερα δίπλα από τον Κωστόπουλο θα βρεθεί η Αθηναΐς Νέγκα και η Πηνελόπη Πλάκα.
Δοκιμαστικό επίσης θα κάνει και η Ελισάβετ Σπανού για να διαπιστώσουν τα στελέχη του MEGA αν η τραγουδίστρια κάνει για το… παρεάκι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους, ενώ για τον ίδιο ρόλο θα δοκιμαστεί και η Μαντώ Γασπεράτου.
Κρίσιμο λοιπόν το σημερινό δοκιμαστικό για το κανάλι της Μεσογείων που πρέπει να αποφασίσει ποιοι θα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του, απέναντι από τους αποχωρήσαντες Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.
Γρηγόρης Μελάς