Ελλάδα

Συλλαλητήριο ναυτεργατικών σωματείων για την επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα ναυτεργατικά σωματεία στο Πέραμα για την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή ομάδα μελών του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Πέραμα, πραγματοποίησαν το απόγευμα ναυτεργατικά σωματεία, συνδικάτα και σωματεία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, με αφορμή την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή ομάδα μελών του ΚΚΕ, στη διάρκεια αφισοκόλλησης, που όπως κατήγγειλαν, έγινε απρόκλητα από περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Με το σύνθημα «Χρυσή Αυγή ρουφιάνοι των αφεντικών έξω από το Πέραμα την πόλη εργατών», ναυτεργατικά σωματεία και σωματεία της ζώνης διαδήλωσαν έξω από τη Ζώνη και πραγματοποίησαν πορεία στο Πέραμα.

“Δίνουμε σήμερα μια ακόμα αποστομωτική απάντηση στους τραμπούκους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην ομάδα των εφοπλιστών και των μεγαλοεργαλάβων που τους σιγοντάρουν”, τόνισε στην ομιλία ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά Σωτήρης Πουλικόγιαννής και πρόσθεσε ότι τέτοιες ενέργειες και τακτικές δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν και να μας στείλουν στα σπίτια μας.

Στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχε το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Σημειώνεται, ότι από την επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωσή της, έχει κάνει λόγο για συκοφαντίες και τεχνητή ένταση που επιχειρεί το ΚΚΕ, με αφορμή τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέραμα για την επίθεση Χρυσαυγιτών στο ΚΚΕ

”Πόλεμο” κήρυξε στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή μετά την έφοδο της Αστυνομίας τα ξημερώματα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

“Σφαγή” ΚΚΕ – Χ.Α. για την επίθεση στο Πέραμα – Κασιδιάρης: “Αυτός που το παίζει θύμα, είναι αρχιτραμπούκος”

Ταυτοποιήθηκαν 3 από τους δράστες της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα – 24 προσαγωγές – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
145
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη