Κόσμος

Προσπάθειες Άγκυρας για απευλευθέρωση των πιλότων

Η Άγκυρα προσπαθεί να βρει τρόπος απελευθέρωσης των δυο τούρκων πιλότων των Τουρκικών Αερογραμμών οι οποίοι απήχθησαν και κρατούνται όμηροι στον Λίβανο.

Η τουρκική κυβέρνηση μέσω της ΜΙΤ έχει στείλει μήνυμα στους απαγωγείς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet η Άγκυρα μέσω του Λιβάνου έστειλε μήνυμα στον ηγέτη των απαγωγέων σεΐχη Ζουγκεϊμπ και του τόνισε πως η Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που κρατούν ομήρους 9 άτομα στη Συρία. Ο όμηροι είναι άνθρωποι του σεΐχη και κρατούνται όμηροι από τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία. Ο σεΐχης ζητά την απελευθέρωση τους ως αντάλλαγμα τους δυο τούρκους πιλότους που κρατά ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν