Συμβαίνει τώρα:
Ήχησε το 112 στη Ροδόπη - Φόβοι για υπερχείλιση ποταμών
Ελλάδα

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο «Σημείο Μηδέν» της Βοστώνης (φωτο – βιντεο)

Με επίσκεψη στο «σημείο μηδέν» όπου πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης, συνεχίστηκε η επίσκεψη του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου στις Η.Π.Α.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο, τον Μητροπολίτη της Βοστώνης κ. Μεθόδιο και μέλη των αντιπροωπειών των Εκκλησιών Ελλάδας και Αμερικής, τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων και κατέθεσε στεφάνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα