Κόσμος

Εξι νεκροί και 500 αγνοούμενοι λόγω καταιγίδας

Οι βάρκες ψαράδων αναποδογύρισαν από τη σφοδρή καταιγίδα που σαρώνει τη Σρι Λάνκα. 20 άτομα διασώθηκαν. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Τουλάχιστον έξι ψαράδες πνίγηκαν και περισσότεροι από 500 άλλοι αγνοούνται, μετά από την ανατροπή πολλών πλοιαρίων στη διάρκεια καταιγίδας, σήμερα, ανοικτά της νοτίου ακτής της Σρι Λάνκα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Έρευνες διεξάγονται από αέρος και θαλάσσης, ενώ έχουν διασωθεί έως τώρα 20 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

Ραγδαίες βροχοπτώσεις και άνεμοι ισχύος 80 χλμ/ώρα σαρώνουν τις παράκτιες περιοχές μεταξύ της πρωτεύουσας Κολόμπο και της ζώνης των δημοφιλών παραθεριστικών προορισμών στη νοτιοανατολική περιοχή της Ματάρα.

Διαβάστε
Καλιφόρνια: 5 νεκροί από πυροβολισμούς

Δύο αεροπορικά δυστυχήματα στο Μεξικό – 8 νεκροί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μαντέλα

Δολοφονία Ελληνίδας στην Ιμβρο! Η κόρη της τραυματίστηκε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα ιρανική πυραυλική επίθεση στo Ισραήλ - 17 τραυματίες στη Χάιφα, σοβαρά ένας 16χρονος και ένας 40χρονος
Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, υπήρξαν τουλάχιστον έξι πτώσεις ιρανικών πυραύλων σε περιοχές του Ισραήλ και πολλοί σοβαρά τραυματίες. Λίγο μετά τις 16:00 o ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τη λήξη του συναγερμού
Ισραηλινοί διασώστες έξω από κατεστραμμένο κτίριο μετά την ιρανική πυραυλική επίθεση στη Χάιφα
Ανανεώθηκε πριν 35 λεπτά
36