Ελλάδα

Πέθανε ο Γιώργος Κασιμάτης

Απεβίωσε ο Γιώργος Κασιμάτης, πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και πρώην προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργου Κασιμάτη, θα τελεστεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και ακολούθως η ταφή στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Κερατσινίου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά (αριθ. λογ. 072/297001-53 Εθνική Τράπεζα).

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γεώργιου Κασιμάτη, επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

«Ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την παράταξή μας. Που με τίμησε με τη φιλία του», σημειώνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Ενός σπουδαίου Έλληνα που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έλληνες νομάδες φτιάχνουν μπύρες σε όλον τον κόσμο: Οι συνταγές τους με γεύσεις τζατζίκι και γαλακτομπούρεκο 
Οι μπύρες τους ξετρελαίνουν τους φανατικούς της ζυθοποσίας και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία - Κίνα, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ και Ταϊβάν, λίγες από τις χώρες - πελάτες των 2 Ελλήνων φίλων
Έλληνες νομάδες φτιάχνουν μπύρες σε όλον τον κόσμο: Οι συνταγές τους με γεύσεις τζατζίκι και γαλακτομπούρεκο