Ελλάδα

Ως τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Τη Μεγάλη Τετάρτη το αργότερο θα πρέπει να θα καταβληθεί στους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα το Δώρο του Πάσχα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα.

Από τον νόμο η καταβολή του Δώρου του Πάσχα, δίνεται στους εργαζομένους το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και ο μισθός ή το ημερομίσθιο υπολογισμού είναι αυτό που ο εργαζόμενος είχε 15 ημερολογιακές ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα.

Η καθυστερημένη καταβολή του δώρου Πάσχα ή η καθυστέρηση του θεωρείται παράνομη και επισύρει ποινή φυλάκισης. Ο μη συνεπής δε εργοδότης υπόκειται στην διαδικασία του αυτόφωρου.

Διαβάστε επίσης;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοια: Αρνήθηκαν την κατηγορία οι τρεις αστυνομικοί – «Ήταν συναινετική σεξουαλική πράξη»
«Ήταν λάθος, αν και συναινετικό...Δεν την πίεσα, δεν ένιωσα καμία απώθηση, δεν κατάλαβα κάποια αντίσταση, αλλιώς δεν θα προχωρούσα» υποστήριξε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους
Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας