Κόσμος

Α. Κυπριανού: Εγώ ασκώ λειτούργημα και όχι επάγγελμα – Βολές κατά Λιλληκα

Κατά μέτωπο επίθεση του γγ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού στο Γιώργο Λιλληκα φανερώνει σημερινή δήλωση του πρώτου, που απαντά στις κατηγορίες του δεύτερου, λέγοντας ότι ο ίδιος και η σύζυγος του κρύβονται πίσω από εταιρίες, τις οποίες αποκρύπτει από το λαό μέσω των περιουσιακών στοιχείων που παρουσίασε πριν από λίγες μέρες.

Ασχολίαστα δεν άφησε και τα πυρά Λιλληκα αναφορικά με τους «έμμισθους» πολιτικούς.

“Αν ο κ. Λιλλήκας παρακολουθούσε την πολιτική ζωή στην Κύπρο θα γνώριζε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων και με τη στήριξη του ΑΚΕΛ ενέκρινε νομοθεσία για τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων προσώπων”, είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα