Κόσμος

Ναυάγιο ανοιχτά των Φιλιππινών, επτά νεκροί

Επτά άνθρωποι πνίγηκαν και πέντε αγνοούνται όταν βυθίστηκε το σκάφος στο οποίο επέβαιναν στις νότιες Φιλιππίνες.

Δεκαπέντε επιβάτες διασώθηκαν από το ναυτικό δυστύχημα ανοικτά της πόλης Μπονγκάο στην επαρχία Ταγουί-Ταγουί, 1.080 χιλιόμετρα νότια της Μανίλα.

Η ακτοφυλακή ανέφερε ότι η πρώτη έρευνα έδειξε ότι το πλοίο βυθίστηκε καθώς χτυπήθηκε από μεγάλα κύματα ενώ πλησίασε το Μπονγκάο προερχόμενο από το νησί Σιπανγκότ, που βρίσκεται σε μια απόσταση 40 χιλιομέτρων.

Ομάδες διάσωσης από την ακτοφυλακή των Φιλιππίνων αλλά και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας διεξάγουν έρευνες για τους αγνοούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξι νεκροί από ναυάγιο μικρού σκάφους 200 μέτρα από την ακτή!

Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης

Τραγικός ο απολογισμός του ναυαγίου στη Ζανζιβάρη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Η Τουρκία, τα κράτη του Κόλπου ή η Ευρώπη θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συνομιλίες με τον Πούτιν
Ο Ζελένσκι έχει ζητήσει συνομιλίες με τον Πούτιν, αλλά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι δεν έχει προετοιμαστεί η ατζέντα για μια τέτοια συνάντηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι