Χρυσάφι κοστίζουν οι βουτιές στις κοντινές οργανωμένες παραλίες της Αττικής.
Για παράδειγμα στην Α΄πλαζ Βούλας η γενική είδοδος για μια τετραμελή οικογένεια τις καθημερινές κοστίζει 15 ευρώ ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες το κόστος ανεβαίνει στα 17 ευρώ.
Η ξαπλώστρες κοστίζουν 5 ευρώ το σετ (2 ξαπλώστρες και μια ομπρέλα) τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 8 ευρώ το σετ.
Και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη δείτε στους τιμοκαταλογους πόσο κοστίζουν τα τοστ, τα κλαμπ-σαντουϊτς, οι καφέδες, το μπουκαλάκι νερό και το παγωμένο τσάι.
Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θα χρειαστεί τις καθημερινές 38,30 ευρώ και είσοδο, 1 σετ ξαπλώστρες, 4 τοστ, εναν καφέ φρέντο, ενα παγωμένο τσάι και 2 μπουκαλάκια νερό. Για τα ίδια προϊόντα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα πληρώσει 43,40 ευρώ.
Στα σύν της παραλίας αυτής είναι οι λουξ ξαπλώστρες που διαθέτει, τα οργανωμένα και καθαρά ντους, οι ναυαγοσώστες που επιτηρούν τους λουόμενους και φυσικά το γεγονός πως διαθέτει μπλε σημαία αλλά και παιδότοπο μέσα στο νερό για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 4 ΗΜΕΡΩΝ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άλλη μια μέρα καύσωνα – Που θα βρείτε… δροσιά
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις…παραλίες! ΦΩΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ