Lifestyle

Πρεμιέρα με celebrities για Μπότση – Μπεγνή – Βλάχο! Φωτογραφίες

Δες ποιοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας...

Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις, γέλιο και έξυπνες ατάκες έκαναν χθες το βράδυ η Τζένη Μπότση, ο Μέμος Μπεγνής και ο Δημήτρης Βλάχος στο “Black and White” στη Γλυφάδα. Οι τρεις πρωταγωνιστές της βραδιάς ένωσαν τις δυνάμεις του σε μια μουσική παράσταση που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας.

 

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η κουμπάρα της Τζένης Μπότση, Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Νινιός για να στηρίξουν και να απολαύσουν τους φίλους τους σε μια ανατρεπτική βραδιά που ενώνει το μουσικό θέαμα με την νυχτερινή λαϊκή διασκέδαση.

 

Η “Κόντρα” όπως ονομάζεται η παράσταση ξεκινά ανάμεσα στην Τζένη Μπότση, τον Μέμο Μπεγνή και τον Δημήτρη Βλάχο που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Μαζί τους είναι και ένα cast νέων καλλιτεχνών που αποτελείται από τους: Χριστίνα Πομόνη, Στέργια Μιχαήλου, Έυα Μπάιλα, Έλενα Ρίζου, Άντρια Ράστη, Θεοδόση, Νίκο Κερκένη και Τηλέμαχο Ζώη.

 

Τα κουστούμια για τη μουσικοθεατρική παράσταση είναι σχεδιασμένα από τους Celebrity Skin και φέρουν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου.

Τα κείμενα,η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Πάνου Αμαραντίδη και η διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παγιάτη .

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συνεπιμέλεια στην Ελλάδα: Από την αποκλειστική γονική μέριμνα στο νέο μοντέλο συν-ανατροφής και συνευθύνης
Ο Ν. 4800/2021 επαναπροσδιόρισε ριζικά το οικογενειακό δίκαιο, εισάγοντας τη συνεπιμέλεια ως βασική αρχή μετά τη διάσταση των γονέων, με κεντρικό άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού
Πηγή φωτό: iStock