Ελλάδα

Πανελλαδικές: Για καλά διαβασμένους τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Με το μάθημα των Άρχων Οικονομικής Θεωρίας έπεσε, για τους περισσότερους υποψήφιους, η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων. Βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα.

Όπως είπαν στο ΑΜΠΕ εκπαιδευτικοί, τα θέματα που επέλεξε η επιτροπή ήταν μέσα από το βιβλίο και μέσα στις δυνατότητες των διαβασμένων μαθητών.

Την Τετάρτη συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους από τα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), Ομάδα Β΄. Οι εξετάσεις τους θα συνεχιστούν ως τη Δευτέρα 11 Ιουνίου με μαθήματα ειδικότητας κοινά με τα ΕΠΑΛ Ομάδα Α΄.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Ιουνίου αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα (ξένες γλώσσες, μουσική και σχέδια) με πρώτους τους υποψήφιους που διαγωνίζονται στα Αγγλικά και είναι οι περισσότεροι αφού ξεπερνούν τις 17.000.

Οι εξετάσεις αυτές, ως γνωστόν αρχίζουν μία ημέρα νωρίτερα λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλαδικές: κάτω από τη βάση το 80% των υποψηφίων στη Φυσική – Σε ποιες σχολές θα πέσουν στα… Τάρταρα οι βάσεις, που θα μείνουν αμετάβλητες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδικάστηκε 70χρονος που βίαζε επί ένα μήνα 29χρονη ΑμεΑ: «Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά», λέει η μητέρα της
Η 29χρονη που έχει 68% αναπηρία αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα πέρασε εξαιτίας του ηλικιωμένου - Ο δράστης αν και καταδικάστηκε, είναι έξω από τη φυλακή με αναστολή
Γυναίκα