Πολιτική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιες βουλευτίνες κάνουν… αυτοψία στους οίκους ανοχής;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί τον τελευταίο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση ότι εκδιδόμενες γυναίκες φορείς του AIDS και μετέδωσαν τον ιό HIV.

 Για ακόμα μία φορά πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει το κράτος που δεν έχει φροντίσει για το σωστό έλεγχο των εκδιδόμενων γυναικών και όσα συμβαίνουν στο χώρο τους.

Πριν από λίγες μέρες όμως, τρεις βουλευτίνες βρέθηκαν στους οίκους ανοχής, συνομίλησαν με τις εκδιδόμενες γυναίκες και μάλιστα, η συνάντησή τους αυτή καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα και πρόκειται να προβληθεί αυτήν την Τετάρτη το βράδυ, στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha. Οι τρεις βουλευτίνες είναι οι Φωτεινή Πιπιλή, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μαρία Γιαννακάκη, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡΧ αντίστοιχα, που με το δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής κάνουν «Αυτοψία» στους οίκους ανοχής.

Στο πλατό της εκπομπής για να συζητήσουν για το θέμα θα είναι και ο Dr Θάνος Ασκητής, η πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.)( Τζένη Κρεμαστινού και η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε) Δήμητρα Κανελλοπούλου. Μία συζήτηση που αξίζει να παρακολουθήσουμε γιατί η ενημέρωση και η προφύλαξη, σώζουν ζωές!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απομακρύνεται το σενάριο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αλληλοψηφίσουν τις προτάσεις τους για προανακριτική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Τα στελέχη της Κουμουνδούρου εμφανίζονται ιδιαίτερα αρνητικά σε αυτό το σενάριο, καθώς θεωρούν ότι η δική τους πρόταση είναι πιο συγκεκριμένη και ζητά να ελεγχθούν Βορίδης και Αυγενάκης
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Νίκος Δένδιας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα Safe: Δεν έχει νόημα αν δεν έχουμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο
Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια χωρίς επιπλέον χώρο από τον προϋπολογισμό, η συμμετοχή στο «Safe» δεν είναι εφικτή στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»
«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ 21
Αυστηρή απάντηση τoυ ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα: «Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες»
«Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο. Η ελληνική κυριαρχία στην περιοχή αυτή ορίζεται σαφώς και οριστικώς από διεθνή συμβατικά κείμενα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 35