Πολιτική

Καρατζαφέρης: όχι σε εντολοδότες και προδότες

Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές είναι “ή με τους πατριώτες ή με τους προδότες” σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Ο Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του.

Με σαφείς αιχμές κατά τις τακτικής της ΝΔ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό τόνισε πως είναι μια ιστορική καμπή για το έθνος, υποστήριξε ότι “η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε με εντολοδότες ούτε με προδότες αλλά μόνο με πατριώτες” και απέρριψε τα διλήμματα που τίθενται απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
Δεν είναι ώρα για εθνικούς διχασμούς ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης τονίζοντας πως ο ίδιος θα συνεχίσει με τον πατριωτικό παρεμβατισμό και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κ.Σαμαρά λέγοντας: Δυστυχώς δεν άλλαξε μυαλά ο κ. Σαμαράς. Η Ελλάδα θέλει πατριώτες, δεν θέλει το DNA των προδοτών.

Διαβάαστε επίσης:
«Παρέλαση» αρχηγών από το γραφείο Πικραμμένου – Τι συζητούν

Στο Επικρατείας της ΝΔ η Ντόρα – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Τσίπρας στο Reuters: Δε δαγκώνω – «Νεκρό γράμμα» οι όροι της δανειακής σύμβασης – «Η Μέρκελ είναι απομονωμένη»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12