Ελλάδα

Λογαριασμός Μισθοδοσίας και Σύνταξης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Υψηλό προνομιακό επιτόκιο 5% από το πρώτο ευρώ έως τα €3.000, προσφέρει ο τρεχούμενος λογαριασμός ΤΤ Μισθοδοσία Plus του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Προσφέρεται σε εργαζόμενους αλλά και συνταξιούχους που λαμβάνουν το μισθό ή τη σύνταξή τους μέσω του συστήματος DIASPAY.

Για το άνοιγμα του λογαριασμού «ΤΤ Μισθοδοσία Plus» δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης, ενώ δωρεάν παρέχονται το πρώτο μπλοκ επιταγών, η χρεωστική κάρτα TT Visa Electron, η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής TT e-bank, καθώς και οι πάγιες εντολές για την αυτόματη εξόφληση λογαριασμών (π.χ. ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας και άλλων). Επιπλέον προσφέρεται έκπτωση 50% στα έξοδα των εμβασμάτων.

Πιστωτική κάρτα POSTCREDIT TT VISA χωρίς συνδρομή για πάντα μπορεί να χορηγηθεί στους κατόχους του ΤΤ Μισθοδοσία Plus, αρκεί η αποπληρωμή της να γίνεται με πάγια εντολή αυτόματης εξόφλησης, μέσω του λογαριασμού μισθοδοσίας.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα υπερανάληψης με προνομιακό επιτόκιο, το ανώτατο ποσό της οποίας ανέρχεται σε αυτό ενός καθαρού μισθού ή σύνταξης με ανώτατο όριο τα €5.000.

*Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5