Κόσμος

“Είναι σκανδαλώδες ότι τα κόμματα χρηματοδοτήθηκαν γενναία όταν οι πολίτες κάνους θυσίες”

Ο επικεφαλής της Ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο Γκί Φέρχοφσταφ εμφανλιστηκε ιδιαίτερα επικριστικός σχετικά με  τις γενναίες χρηματοδοτήσεις που έλαβαν τα πολιτικά κόμματα για τις εκλογές εν μέσω κρίσης.

Το γεγονός ότι, μεσούσης της κρίσης στην Ελλάδα, τα πολιτικά κόμματα χρηματοδοτήθηκαν γενναία για τις προεκλογικές τους δαπάνες, επέκρινε  κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στη συζήτηση, για την αντιμετώπιση της κρίσης στις χώρες της Ευρωζώνης ο επικεφαλής της Ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο Γκί Φέρχοφσταφ.

Αποκάλυψε επίσης ότι, γι’ αυτό το θέμα, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στην οποία υπογράμμιζε ότι είναι σκανδαλώδες, οι Έλληνες πολίτες να υποχρεώνονται σε θυσίες και οι πολιτικοί να συνεχίζουν την ίδια τακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έμαθαν και οι δανειστές για τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων

Απο κόσκινο οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική εισαγγελία αρχίζει έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού Τζακ Λανγκ για την υπόθεση Επστάιν
Το υπουργείο Εξωτερικών είναι ο βασικός χρηματοδότης του εμβληματικού Ινστιτούτου Αραβικού Κόσμου, στο οποίο πρόεδρος είναι από το 2013 ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ
Ο Τζέφρι Επστάιν
Ο Τζέφρι Επστάιν είχε βάλει στο μάτι τον Σκορπιό – Όλη η αλληλογραφία για να αγοράσει το νησί του Ωνάση
Συνομιλητές του Επστάιν ήταν ο Μπόρις Νίκολιτς, βιοτεχνολόγος κι άλλοτε συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς, καθώς και ένα πρόσωπο-κλειδί στον χώρο των πολυτελών ακινήτων, ο Γάλλος Ρισάρ Ζιρό
Τζέφρι Επστάιν