Lifestyle

Επανακυκλοφορεί η προκλητική διαφήμιση εταιρίας γυναικείων εσωρούχων

Η διαφήμιση για τη νέα συλλογή εσωρούχων της Agent Provocateur σταμάτησε να παίζεται από τον Νοέμβριο γιατί χαρακτηρίστηκε το περιεχόμενό της διαταραγμένο και μισογύνικο

Η διαφήμιση για τη νέα συλλογή εσωρούχων της Agent Provocateur σταμάτησε να παίζεται από τον Νοέμβριο γιατί χαρακτηρίστηκε το περιεχόμενό της διαταραγμένο και μισογύνικο. Ωστόσο, οι ειδικοί έκριναν ότι το διαφημιστικό δεν προσβάλει κάποιον οπότε επετράπη και πάλι η προβολή του.

Το σποτάκι είναι ανεβασμένο στην επίσημη σελίδα της εταιρίας εσωρούχων και στο YouTube και δείχνει την απαγωγή μιας γυναίκας μέσα στο σπίτι της, από τέσσερα μοντέλα. Όλες φοράνε σέξι εσώρουχα! Η εταιρία υποστηρίζει πως είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 1950.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η συγκεκριμένη εταιρία εσωρούχων χρησιμοποιεί μια προκλητική διαφήμιση για να προωθήσει τα προϊόντα της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα