Παράξενες Ειδήσεις

Απίστευτο συντριβάνι θα ρέει αλκοόλ

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες βρήκε η Γεωργία: θα κατασκευάσει στο Μπατούμι ένα σιντριβάνι από το οποίο θα μπορούν να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ρόμπερτ Τσκάιτζε, είπε στην τοπική τηλεόραση ότι από το σιντριβάνει θα ρέει τσάτσα, ένα είδος μπράντι από σταφύλια που η γεύση του θυμίζει την ιταλική γκράπα.

“Μία φορά την εβδομάδα, επί 10-15 λεπτά, θα τρέχει τσάτσα αντί για νερό. Οι τουρίστες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα παραδοσιακό ποτό”, πρόσθεσε.

Ο τουρισμός θεωρείται σημαντική πηγή εσόδων για την πρώην σοβιετική δημοκρατία με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αμπελοκαλλιέργεια.

Το σιντριβάνι θα αποτελεί τμήμα του νέου πύργου του Μπατούμι, ύψους 25 μέτρων, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στον πύργο θα φιλοξενούνται γραφεία και ένα κέντρο πληροφοριών για τουρίστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η «Σαντορίνη» του Βιετνάμ: Η μαγευτική μαρίνα που «υπόσχεται» ρομαντικό ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από Ελλάδα
Όσοι Ασιάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν έως την Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης, μπορούν να «πεταχτούν» ως το αντίγραφο του ελληνικού νησιού, στο Βιεντάμ
Son Tra marina. Tourist traveling in Da Nang city. Vietnam