Ελλάδα

Η πρόταση Καμίνη για το μέτρο της διαθεσιμότητας

Πρόταση τριών σημείων προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προκαλεί το μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοινοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης προτείνει επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης δομών και προσωπικού στο σύνολο του δημοσίου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς οι πραγματικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Όπως σημειώνει, η διαδικασία προβλέπεται ρητά από τον ν. 4024/2011 και μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα.

Δεύτερον, προτείνει άμεση έκδοση Υπουργικής Απόφασης από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για προσωρινή τοποθέτηση των αποχωρούντων υπαλλήλων στους οργανισμούς προέλευσης. Στην απόφαση, συστήνει, να προβλέπεται η οριστική μετακίνηση μόνο και εφόσον κατόπιν της ανωτέρω αξιολόγησης προκύψει πλεονάζον προσωπικό.

Τρίτον, ανακοινώνει ότι ο δήμος Αθηναίων προτίθεται να λειτουργήσει πιλοτικά και να ολοκληρώσει σε ένα τρίμηνο διαδικασία αξιολόγησης από κοινά αποδεκτό φορέα αξιολόγησης, όπως η Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. ΑΕ που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε
Αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ ο Μανιτάκης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ απο την πορεία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 19χρονος με χτύπησε στο κεφάλι μαζί με φίλο του» λέει ο 18χρονος που ξυλοφόρτωσε συνομήλικό του στη Χαλκίδα
«Αποδεικνύεται ότι ο εντολέας μου έχει κακώσεις και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση από τα χτυπήματα, αυτός ήταν το θύμα», τονίζει ο δικηγόρος του 18χρονου που επιτέθηκε στον 19χρονο
Το θύμα ξυλοδαρμού στη Χαλκίδα
2
Η «Κυρά του Δέλτα» στον Έβρο απέκτησε ρεύμα έπειτα από 45 χρόνια – Με παρέμβαση Μητσοτάκη ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα της
Η καλύβα της κυρίας Παπακωστίδου βρίσκεται στις εκβολές του Δέλτα του ποταμού Έβρου και η ηλεκτροδότηση έγινε με πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή
Άρτεμη Παπακωστίδου, η «Κυρά του Δέλτα» με την ελληνική σημαία στον Έβρο
Καρέ καρέ η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτι στη Βαρυμπόμπη - Άρπαξαν ολόκληρο συρτάρι και εξαφανίστηκαν
Οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν και δημιούργησαν ομαδική συνομιλία στα social media για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλο για ύποπτα άτομα στην περιοχή
Ληστές