Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Θα ανοίξουν οι ουρανοί από σήμερα το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα. Οι βροχές τις επόμενες περίπου δυο ημέρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στις δυτικές και νότιες θαλάσσιες-παράκτιες περιοχές.

Συγκεκριμένα :

σήμερα το απόγευμα Δευτέρα (19-11-2012)

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία-Σποράδες, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική στερεά-Εύβοια και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Τρίτη (20-11-2012)

Θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, τη νότια κυρίως Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα σταδιακή ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου.

Την Τετάρτη (21-11-2012)

Τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη (22-11-2012) θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού για τα κλειδιά του σπιτιού στο Ελληνικό και οι μαρτυρίες φίλων του 78χρονου - «Έπεσε σε βαθιά μελαγχολία»
Την ώρα που η οικιακή βοηθός της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο Ελληνικό δηλώνει αθώα, φίλοι του Μιχάλη Σιδηρόπουλου αναφέρουν ότι δεν την γνώριζαν και πως ο 78χρονος άρχισε να καταπέφτει σωματικά και ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα
Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος