Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι “μάγοι” της εικόνας! Οι φωτογράφοι που πρέπει να γνωρίζεις…

Οι “μάγοι” της εικόνας! Οι φωτογράφοι που πρέπει να γνωρίζεις…

Περιοδικά σημαίνει εικόνα και εικόνα σημαίνει φωτογραφία. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που η υπογραφή τους χαρακτηρίζει ένα μαγικό αποτέλεσμα;

Η φωτογραφία είναι ένα είδος τέχνης. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και αποτύπωσης μίας στιγμής κι αυτό υπάρχει στον χώρο της μόδας με τον πιο έντονο ρυθμό. Η μόδα είναι ίσως το πιο δυνατό κομμάτι έκφρασης που χρησιμοποιεί ο καθένας από εμάς μέσα στην καθημερινότητά του κι ακόμη κι αν οι επιλογές σου γίνονται ασυναίσθητα πίστεψε με το τι φοράς, τα brands που επιλέγεις κι ο τρόπος που τα συνδυάζεις εκφράζει πολλά από αυτό που είσαι. Κάπως έτσι γίνονται οι μεγάλες φωτογραφίσεις μόδας, τα λεγόμενα editorials, όπου ο φωτογράφος μαζί με τον στιλίστα αλλά και το περιοδικό βασίζονται σε μία ιδέα βάση των ρούχων που επιλέγουν, τις τάσεις που είναι στη μόδα της κάθε σεζόν και φτιάχνουν μία ιστορία. Το πόσο επιτυχημένη θα είναι εξαρτάται από το πόσο καλά θα επικοινωνήσει την ιδέα στο κοινό κι αυτό το χαρτί το κρατάει στα χέρια του ο φωτογράφος.

Οι φωτογράφοι μόδας είναι πολλοί και υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταφέρει μέσα στα χρόνια να κάνουν τα ονόματά τους συνώνυμα της επιτυχίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε