Ελλάδα

Στηρίξτε το κέντρο της Αθήνας.. μέσω Facebook!

Κόντρα στο κλίμα της μιζέριας που έχει πνίξει τον κόσμο, ένα γκρουπ στο Facebook μας καλεί να κατεβαίνουμε κάθε Σάββατο στο κέντρο για να τονώσουμε την εμπορική ζωή και τη... διάθεσή μας.

Το γκρουπ γεννήθηκε πριν από 20 ημέρες και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 1100 μέλη. Ο εμπνευστής της, δημοσιογράφος στην Καθημερινή, Νίκος Βατόπουλος, αναφέρει για το εγχείρημα: “Μπορούμε να κάνουμε κι εμείς κάτι για να βοηθήσουμε την Αθήνα. Ας βάλουμε στο πρόγραμμα μας μία βόλτα στο κέντρο κάθε Σάββατο”.

“Κάθε Σάββατο κρατάμε όσο μπορούμε ζωντανές τις επιχειρήσεις, τα μουσεία, τους δρόμους. Αγοράζουμε εφημερίδα, πίνουμε καφέ, πηγαίνουμε σινεμά, θέατρο, βλέπουμε εκθέσεις, ζωντανεύουμε όσο μπορούμε την πόλη με την οικογένειά μας ή με φίλους. Η συμβολή μας είναι περισσότερο από επιθυμητή. Είναι αναγκαία” αναφέρει.

Μέλη και φίλοι του γκρουπ δίνουν της δικές τους προτάσεις κατά της ερημοποίησης του κέντρου, λέγοντας τι συμβαίνει στην πόλη και αναφέροντας ωραία στέκια, κλασσικά και νέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον Μαραθώνα: Ζημιές σε σπίτι, καταστράφηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα τροχόσπιτο – «Εξαπλώθηκε από ακαθάριστα οικόπεδα»
Από καλαμιές και χαμηλή βλάστηση, που βρίσκονταισε μικρή απόσταση από σπίτια και επιχειρήσεις, ξέσπασε η φωτιά στον Μαραθώνα το μεσημέρι...
Φωτιά στον Μαραθώνα
«Αν ήξερα ότι κακοποιείται η κόρη μου, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα - Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος
«Δολοφόνε» είπε ο πατέρας της Κυριακής μόλις μπήκε ο κατηγορούμενος στη δικαστική αίθουσα, ενώ σε μια διακοπή της διαδικασίας του φώναξε «θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;»
Η Κυριακή Γρίβα 1
Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας λόγω τροχαίου
Λόγω του τροχαίου, στο οποίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της οδού Νιόβης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά
Κίνηση