Ελλάδα

Οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται για τις μεγάλες τους αποφάσεις

 Με τη συμμετοχή μοτοσικλετιστών ενισχύεται σήμερα η δυναμική της κινητοποίησης των "αγανακτισμένων" στην πλατεία Συντάγματος.

Δεκάδες μοτοσικλετιστές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στο ΣΕΦ για να φθάσουν περίπου στις 8.30 στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 8.10 έκλεισε η Λεωφόρος Αμαλίας στο ύψος της Ξενοφώντος καθώς οι συγκεντρωμένοι κατέλαβαν το οδόστρωμα προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στα οικονομικά μέτρα. Χαρακτηριστικό της σημερινής κινητοποίησης ήταν η “ανέκφραστη σιωπηρή διαμαρτυρία” με τους διαδηλωτές να είναι στραμμένοι προς τη βουλή φορώντας λευκές μάσκες.

Με 43 ημέρες συνεχούς παρουσίας στην πλατεία, οι “αγανακτισμένοι” πολίτες προετοιμάζονται, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, να αποφασίσουν και να συγκεκριμενοποιήσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην γενική συνέλευση το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
Συνελήφθησαν τέσσερις διαρρήκτες που «ρήμαξαν» 16 εταιρείες και σπίτια στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο
Οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 34, 36, 41 και 47 χρόνων κατηγορούνται πως αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 298.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών
Διαρρήξεις