Αθλητικά

Επιστρέφει για Πιζάρο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης του Χιλιανού μέσου ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Ρόμα.

Ο Νταβίντ Πιζάρο αρέσει σε Βαλβέρδε και Μαρινάκη αφού διαθέτει τα στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τον ένα εκ των δύο αμυντικών μέσω που χρειάζεται.

Το θέμα είναι αν ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και αν η Ρόμα είναι διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Χιλιανός δεν βρίσκεται στα πλάνα των Ρωμαίων για την επόμενη περίοδο και αυτό είναι θετικό για τους ερυθρόλευκους αφού είναι διαφορετικό πράγμα να διεκδικείς έναν παίκτη που υπολογίζεται από την ομάδα του και διαφορετικό όταν αυτός είναι υπό παραχώρηση.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία εξακολουθούν να αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν βιάζονται και περιμένουν να δουν τι προθέσεις όλων των πλευρών.

Η Ρόμα φερόταν να αξιώνει 4 εκ. ευρώ ποσό απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό ειδικά για παίκτη 32 ετών. Αν οι Ρωμαίοι πέσουν στα μισά τότε μπορεί να προχωρήσει η μετεγγραφή. Ο Πιζάρο αναμένεται να ζητήσει 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΝΒΑ και FIBA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Έτοιμοι για συνομιλίες με υποψήφιες ομάδες
Η νέα διοργάνωση θα προσφέρει σε κάθε ομάδα από τα εγχώρια πρωταθλήματα που διεξάγονται υπό την αιγίδα της FIBA ​​στην Ευρώπη σε ετήσια βάση, με αξιοκρατικά κριτήρια ένα μονοπάτι πρόκρισης
ΝΒΑ και FIBA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Έτοιμοι για συνομιλίες με υποψήφιες ομάδες