Πολιτική

Ποτάμι: Να μην αποφυλακιστεί ο Ρουπακιάς

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του καταγγέλλει πως σε λίγες ημέρες αναμένεται να προφυλακιστεί ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, του μέλους της Χρυσής Αυγής λόγω της παρέλευσης του 18μηνου.

 

Η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

Δυστυχώς, η μεγάλη καθυστέρηση έναρξης της δίκης και τα πολλά διαδικαστικά προβλήματα -σχεδόν αποκλειστικά- από την υπεράσπιση οδηγούν σε αυτή την εξέλιξη και στην προφανή εκμετάλλευσή της από τη Χρυσή Αυγή. Καλούμε όλους τους αρμόδιους να συμβάλουν ώστε να αρθούν όλα τα εμπόδια και να επιταχυνθεί η απονομή δικαιοσύνης για να μην κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 33
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 3
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
46